lilie

lilie

neděle 11. června 2017

Krajské kolo Svojsíkova závodu 9.-11.6.2017

ÚŽASNÉ TŘETÍ MÍSTO V NAŠÍ DÍVČÍ KATEGORII!!!
Po dlouhé cestě vlakem a ještě delší pěškobusem s krosnami na zádech jsme se dostavili na skautskou základnu Mentaurov u Litoměřic ve složení Vojtík, Terka, Klárka, Kuba, Áďa a doprovod Lenka k plnění úkolů Svojsíkova závodu.
Na úvod nás čekali workshopy, kde byla zamaskována i první perná disciplína zdravověda. Jinak jsme vyráběli lihový vařič z plechovek, lžíci z kravýho rohu a rozdělávali oheň různými způsoby.
A ráno začal závod. S krosnami na zádech jsme cestou do ksautské klubovny v Litoměřicích splnili 5 disciplín - orientace, přenášení vody pomocí lan a sedáku, třídění odpadu, vyhledávání informací a oprava kola. V Litoměřicích nás čekal oběd a potom přesun vlakem do Roudnice nad Labem. Tam závod pokračoval dalšími disciplínami - jízda na raftu, lanová dráha, rozdělávali oheň a přepalovali provázek. Večer proběhla po městě ve které se plnily stanoviště bran - poznávání rostlin, skautské znalosti, loďky, přenášení a řezání kulatin, dopravní značky, montování šroubků, logické myšlení  (hádanky) a bludiště. Po půlnoci jsme šli spát - nocovali jsme pod širákem. V neděli ráno nás čekala poslední disciplína - balení batohu. A pak přesun zpátky do Litoměřic na vyhlášení výsledku.
Umístili jsme se na úžasném třetím místě v naší dívčí kategorii a celkovém 5.místě ze 17 soutěžících družin.
Úžasný zážitek!
foto zde:http://skauti-kadan.rajce.idnes.cz/Krajske_kolo_Svojsikova_zavodu_9.-11.6.2017/

Žádné komentáře:

Okomentovat